tjenester  

SERVICEAVTALE

Kostnadsfritt dronereparasjon

Regelmessig service av drone 

Gratis leiedrone ved lengre reparasjon

Luftdyktighetserklæring

DRONEREPARASJON

Ved hjelp av lange erfaring og markedets beste teknisk kompetanse er våre teknikere i stand til å gjennomføre reparasjon på de fleste RPAS. Vi har stor varelager og ved hjelp av våre samarbeidspartnere har mulighet til å skaffe de fleste nødvendige deler innen kort tid.

 

DRONEPANT

Pante ordning for dronere funger på samme måte som panteordning for flasker. Når du sender inn dronen til oss blir hver drone uavhengig av tilstand vurdert av vår tekniker og du vil motta et skriftlig tilbud fra oss.

 

RÅDGINVING

Vi kan hjelpe din bedrift med å implementere droneteknologi i sin virksomhet. Vi hjelper med: operasjonsmanual, behovs/ risikoanalyse, opplæring, søknader og annet dokumentasjon. 

ARIAL FOTO/VDEO

Vi gjennomfører det meste innen arial foto/video. Vår RO3 godkjenning gir ås mulighet til å gjennomføre sikre operasjoner med drone så og si hvor som helst. Vi gjennomfører foto/video, kartlegging, 3D modellering eiendomsfoto m.m

 

SALG AV DRONER

Dersom du har behov for en ny drone eller ønsker å bytte ut din gamle. Vi i Droneverkstedet kan hjelpe deg med en god løsning. Vi forhandler droner fra DJI, Hubsan, Parrot, Power Vision, Walkera og Yuneec.

 

VI HJELPER DEG MED DET MESTE INNEN DRONER

Vi er kreative, innovative og deler gjerne vår kompetanse med deg!

KONTAKTINFORMASJON

BESØKS ADRESSE

ÅPNINGSTIDER

C O Lunds gate 22

3043 Drammen

Mandag-Fredag         08:00-18:00

Lørdag                       Etter avtale

Søndag                       Stengt

POST ADRESSE

Tlf: 40073083 

Kastanjeveien 56

3026 Drammen

© Droneverkstedet 2020 personvern

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon