top of page

tjenester  

rect5833-2.png
DJI-Inspire-2-repair.jpg

SERVICEAVTALE

Kostnadsfritt dronereparasjon

Regelmessig service av drone 

Gratis leiedrone ved lengre reparasjon

Luftdyktighetserklæring

DJI-Mavic-Pro-Repair-Evaluation-Nationwi

DRONEREPARASJON

Ved hjelp av lange erfaring og markedets beste teknisk kompetanse er våre teknikere i stand til å gjennomføre reparasjon på de fleste RPAS. Vi har stor varelager og ved hjelp av våre samarbeidspartnere har mulighet til å skaffe de fleste nødvendige deler innen kort tid.

 

DJI.jpeg

DRONEPANT

Pante ordning for dronere funger på samme måte som panteordning for flasker. Når du sender inn dronen til oss blir hver drone uavhengig av tilstand vurdert av vår tekniker og du vil motta et skriftlig tilbud fra oss.

 

Teamwork.jpg

RÅDGINVING

Vi kan hjelpe din bedrift med å implementere droneteknologi i sin virksomhet. Vi hjelper med: operasjonsmanual, behovs/ risikoanalyse, opplæring, søknader og annet dokumentasjon. 

10608594_489444297879593_869090604072507

ARIAL FOTO/VDEO

Vi gjennomfører det meste innen arial foto/video. Vår RO3 godkjenning gir ås mulighet til å gjennomføre sikre operasjoner med drone så og si hvor som helst. Vi gjennomfører foto/video, kartlegging, 3D modellering eiendomsfoto m.m

 

Product-Showcase-2.jpg

SALG AV DRONER

Dersom du har behov for en ny drone eller ønsker å bytte ut din gamle. Vi i Droneverkstedet kan hjelpe deg med en god løsning. Vi forhandler droner fra DJI, Hubsan, Parrot, Power Vision, Walkera og Yuneec.

 

VI HJELPER DEG MED DET MESTE INNEN DRONER

Vi er kreative, innovative og deler gjerne vår kompetanse med deg!

bottom of page