DRONEREPARASJON

  • Mekaniske problemer

  • Problem med elektronikk 

  • Software oppdatering og kalibrering

  • Dronereparasjon etter uheldig landing

  • Andre problemer

DRONEREPARASJON

MEKANISKE PROBLEMER
 

En drone består av mange bevegelige deler slik som kulelagre i motor, propeller, motorer og mye annet. Skader kan fort oppstå ved for eksempel en hard landing osv. Erfaring viser at de farligste skader er de som er usynlige. Det er viktig å bli kvitt disse skadene da de kan føre til dårligere flyge-egenskaper. De kan i verste fall forårsake andre større skader og eventuelt totalhavari.

 

 

ELEKTRISKE PROBLEMER 

 

Det blir stadig mer elektronikk drone. Flere meter med kabler og en mengde sensorer. En drone kan ha opp til 30 m med kabler i forskjellige størrelser og med ulike signaler. Det er viktig å kontrollere at alt er koblet riktig og at det ikke oppstår slitasje i kabelnettet.

 

 

SOFTWARE

 

Det kommer stadig nye software oppdateringer til droner. Med programvareoppdatering får du som regel nye funksjoner og/eller bedre flyegenskaper. Det er meget viktig å ha mest "stabil" utgave av software installer til enhver tid.

 

 

UHELDIG LANDING

 

Har dronen din styrtet? Vi tar en gratis vurdering av skadene og gir deg en uforpliktende pristilbud på reparasjon. Som regel er det mye billigere å fikse drone med originale deler en å kjøpe nytt.

FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD 
arrow&v

KONTAKTINFORMASJON

BESØKS ADRESSE

ÅPNINGSTIDER

C O Lunds gate 22

3043 Drammen

Mandag-Fredag         08:00-18:00

Lørdag                       Etter avtale

Søndag                       Stengt

Tlf: 40073083 

Kastanjeveien 56

3026 Drammen

POST ADRESSE

© Droneverkstedet 2020 personvern

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon